domenica 17 aprile 2016

Livet som fotomodell



Igår hade vi bokat ettårsfotografering för sonen. För några veckor sen kändes det som att det ju kommer att vara nästan sommarväder vid det här skedet och därför vågade vi föreslå fotografering ute men nu har vädret blivit lite kallare igen, eller det är helt enkelt väldigt ombytligt. Men vi lyckades fota ute i Großer Garten precis före det började regna. Ser fram emot att få se fotona! Sonen var ju solig som vanligt och det fanns blommor, pinnar och änder i parken så det var lätt att hålla honom på topphumör.

Efter fotograferingen flydde vi undan regnet till Gemäldgalerie Alte Meister, och det var verkligen tur att vi gjorde det! En himla snygg konstsamling med Rafaels Sixtinska madonna som höjdpunkt. Dessutom hade det hårda livet som fotomodell tröttat ut sonen så att han sov genom hela de tre timmarna det tog oss att gå genom utställningen. När vi kom ut blev det plötsligt soligt igen och vi stannade för kaffe och kaka på ett mysigt café i Altstadt där de har sjukt goda kakor.


Så att sådan familjeidyll den här helgen! Idag träffade vi några vänner på brunch i Carolaschlösschen i Großer Garten och tog en promenad i parken med dem efteråt. Trevligt att träffa nya människor och att få lite vänner här också, dessutom blev det en skön blandning av engelska, italienska och tyska när flera av personerna var italienare. Och jo, jag blir nog lite virrig av att kommunicera på fem språk samtidigt!

Nessun commento:

Posta un commento

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...