domenica 18 marzo 2012

Söndagsfrukost med nattjäst succé


Jag vet, värsta bakningsbloggen den här har blivit! Men det här med surdegsbakning på helgerna är ganska kul, och dessutom får man jättegott, varmt bröd till frukost. Den här helgen testade jag på Pain de Martins Nattjästa succé, och man kan verkligen säga att namnet inte överdriver ett dugg.

För övrigt har den här helgen spenderats med gradu och med Adornos "Culture industry reconsidered". Han var en vis man den där Adorno men 24 h före deadline vill man bara inte försöka sammanfatta fraser som "The blending of aesthetics with its residual communicative aspects leads art, as a social phenomenon, not to its rightful position in opposition to alleged artistic snobbism, but rather in a variety of ways to the defense of its baneful social consequences." För det här är ju verkligen intressant och då blir man bara sur över att man inte gjort något åt saken lite tidigare än 24 h före deadlinen, när det känns som att 100 fraser av detta känns lite väl mycket att ta emot.

Men innan jag återvänder till kulturindustrins och den kritiska skolans underbara värld är det (äntligen!) dags att förså och städa på balkongen, där termometern visar 18 grader. Ha en skön söndag alla!

Nessun commento:

Posta un commento

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...