domenica 20 luglio 2014

Vid havet

Det är så lite som man egentligen behöver för att vara fullständigt nöjd med livet. Att sitta på strandklipporna med solen i ögonen och lyssna vågorna slå mot stranden, det är något otroligt meditativt. Och just det som jag har längtat efter. Det är vid havet som jag känner mig lugn och avslappnad, låter hjärnan tömmas från alla tusentals tankar som annars snurrar på.

De senaste veckorna har vi rest runt i Finland och njutit av solen, sommaren och havet på lite olika ställen. Först stannade vi en natt på Bengtskär och njöt av att inleda semestern och koppla av efter jobbet. Stället är ju alldeles magiskt fint; jag kunde sitta vid klipporna i evighet och bara stirra på havet. (Och läsa Lantliv förstås.) Och så försökte vi fånga de största och snyggaste vågorna på film men det gick sådär.





Från Bengtskär fortsatte vi roadtripen till Helsingfors och Kuopio för att sedan returnera bilen i Nykarleby. Stränderna i Österbotten är också så fina; sanden är så fin och ljus, vattnet är klarare än här i södra Finland - och så finns där ofta lite mindre folk.




Hemma i Åbo är det Runsala som bjuder på de finaste havsutsikterna.


Mera bilder från roadtripen hittar ni på Instagram under #finlandsturné!

Nessun commento:

Posta un commento

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...