giovedì 8 settembre 2016

Färg åt pojkar!

Barnmodehöstens galna dagar är här! I går släppte Le Petit Germain sin höstkollektion, idag har Zara släppt sin Capsule Collection. Jag är grymt entusiastisk över färgerna! Letade efter en ny sweatshirt för sonen i de lokala butikerna häromveckan och blev ganska så trött på allt blått, grått och brunt. Riktigt utmanande att hitta färg åt killar. Men nu!




Såg barnsligt mycket fram emot Le Petit Germains publicering i går (de hade ju hypat det bra på IG förstås). Alla promobilder på AW-kollektionen har inte kommit ut ännu men ah vad det är snyggt. Det fina med LPG:s kläder är att de enkla modellerna och trendiga färgerna går att kombinera i oändlighet; dessutom är plaggen ganska könsneutrala.







Och Zara då! Lustigt nog så kommer både Zara och LPG med en del samma färger – det tycks vara inne med rostnyanser, gräddvitt och svart. Och än en gång är Zaras promobilder bara helt ljuvliga.

Och eftersom det här egentligen är fantastiskt roligt satt jag och pysslade ihop några kollage på outfits för hösten. Utgick ifrån några plagg vi redan har och matchade med nya plagg från Zara och LPG. Var så goda!
 Harlekinleggingsen från Lindex är en av mina favoriter, den kan kombineras med vad som helst. Leggingsen hör till Lindex cirkuskollektion som kom ut i juli så materialet är egentligen lite somrigt och tunt men jag tänker att den nog kommer att gå bra under skalbyxor och halare och vad man nu sen ska ha i sandlådan. Här matchade jag leggingsen med olika nyanser av LPG:s randiga sweatshirt – alla versioner är ju bara så bra! De svarta jeansen från Zara och Kavats stövlar har vi också redan i garderoben.
 Här är sweatshirten från Lindex – samma cirkuskollektion! – som jag hittade för nån vecka sedan (på stora pojkars avdelning, snyft!). Gillar färgen, bilden och glitterdetaljerna :) Den skulle passa fint med LPG:s randiga byxor; vi har ett par gråa byxor i samma modell och har varit jättenöjd med modellen, den både ser snygg ut och känns mjuk och skön. Här med LPG:s senapsfärgad tröja och två tröjor från Zara; svarta strumpor från Collegien och samma Kavats Ekmölla som ovan.
Leggingsen med stjärnor och månar kommer också från Lindex och den kom hem med sweatshirten. Här med LPG:s skjorta i lite annan nyans (kan inte bestämma mig vilken som är finast!), LPG:s kofta i ljuvlig blå nyans, den randiga sweatshirten som figurerar också ovan och en kashmirkofta från Zara. Och Kavats skor förstås.

Nessun commento:

Posta un commento

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...