mercoledì 17 maggio 2017

Det är inte synd om oss

Hemkomna efter en veckas semester hemma i Finland (mer om det på kommande!), "något" trötta efter en långa resa med en trotsig tvååring, men ah så skönt det är att vara, ja, hemma igen. Hemma i Dresden.

Som definitivt ser till att belöna oss med det finaste vädret; idag har det varit sol och 24 grader varmt och till de kommande dagarna lovas det upp till 27 grader. Träden är så härligt lummigt gröna, alla buskar och blommor doftar underbart nu när det är så varmt och fint.

Så idag har vi varit ute! Först till en park lite längre bort (fick för några veckor sen tips av en lokal finsk mamma om en trevlig lekplats bara några busshållplatser från oss) där det bland annat finns en trampolin, sedan lunchade vi hemma och lekte på vår egen gård och på eftermiddagen promenerade vi ännu till stammislekplatsen på Münchner Platz. Inte att undra på att sonen somnade på tre minuter...

Och allt detta har vi gjort utan blöja! Ett litet steg för mänskligheten, enormt för vår lilla familj. Sedan 1,5 vecka tillbaka är sonen utan dagsblöja och under de senaste dagarna har han också lärt sig att säga när han behöver gå på WC. Och plötsligt känns killen så mycket större och mognare på alla sätt.





Nessun commento:

Posta un commento

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...